Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Julgranen

Fina dekorationer till julgranen.

Julgranen

Du hittar allt du behöver för att skapa den perfekta julgranen med oss, allt från julgransmattan upp till stjärnan i toppen.

Julgransmatta

Vi har julgransmattor i vårt sortiment i olika utföranden som vi hoppas du ska tycka om, en julgransmatta behöver ju inte vara i en speciell färg utan det kan vara en rund matta du använder till andra ändamål andra tider under året.

Julgransfot

Du kan göra något riktigt fint av din julgransfot genom att sätta den i en stor kruka, eller snarare i en stor korg, du kan behöva kapa lite grenar och eventuellt höja granen genom att ställa den på något inne i korgen. Genom att använda korgen blir det inte bara fint utan du får också plats med mängder av julklappar eller annan dekoration inför julen.

Dekorera granen

Detta är ett område vi har ett mycket stort urval att erbjuda, mängder av julkulor och andra dekorationer i sköna förger, designs och i riktiga material. Ingen plast i vår julgran, det kan vi utlova! 

Historia

Julgranen har inte alltid funnits i svenska hem utan den kom till Sverige och blev vanlig i slutet av 1800-talet. Den kommer ursprungligen från Tyskland där den funnits ända sedan 1600-talet. Första kända svenska julgranen kommer från år 1741 på Stora Sundby i Södermanland. Julgranen sågs först i hemmen hos överklassen men blev en vanligare syn i alla hem i slutet av 1800-talet.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: