Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

Sidobord

Sidobord från Artwood tillsammans med många andra varumärken.

I sidobordskategorin finns det massor av härliga sidobord från olika märken i olika prisklasser och stilar, Välkommen!

Sidobordet - den smarta möbeln!

Ett sidobord kan ofta bli den sista pusselbiten i din inredning, den där sista möblen som också löser det praktiska som att ha någonstans att ställa din varma eller kalla dryck på, en yta att placera din läslampa på eller helt enkelt ett bord för en blomma tillsammans med en fin dekoration eller prydnad.

Vi har sidobord i många olika stilar och material från flera olika varumärlen som vi är stolta över att erbjuda dig, du hittar sidobord i trä, metall och till och med i Artwoods vackra betong.

Vi är övertygade att du hittar sidobordet som just passar hemma hos dig, skulle du inte hitta det så är det bara att höra av sig till oss så kommer vi lösa det åt dig!

Sidoborden från Artwood

Våra sidobord från Artwood är mycket fina och passar bra ihop med övrigt sortiment i vår butik och du kommer att kunna hitta mängder av dekorationer och krukor som matchar perfekt ihop med dom. Vi ser krukor från Wikholm Form eller Lene Bjerre som perfekta kombinationer bara för att nämna ett exempel. Träborden kommer förbehandlade med ett så kallat transportvax men vi rekommenderar att du lägger på ett extra lager med vårt fina spraywax från Leathermaster för att få ett riktigt bra skydd. Ett Artwoodbord ska man alltid ta väl hand om då det är en möbel i en kvalité som gör att den kan komma att användas i generationer.

Betongmöbler kan också behandlas med detta vax, det förekommer en missuppfattning att man ska använda ett "Marble and stone" vax till dessa betongmöbler som inte är korrekt då denna endast är till för natursten och marmor med öppna porer. Artwoods betongmöbler skall förvaras så att dom kan andas, det vill säga att du ska inte täcka över dom under till exempel vinterförvaring.

Flera av våra sidobord kan du använda utomhus på sommartid men ska skyddas och förvaras på vintern enligt rekommendationer för varje produkts speciella egenskaper.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: