Fraktfritt från 950 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Förvaring

Här hittar du förvaring för många ändamål i ditt hem, vi har passat på att göra din förvaring till fina inredningsdetaljer.

Förvaring

Hos oss på My White Countryhouse kan du hitta massor av förvaringsmöjligheter. Att ha en bra och fin förvaring skapar ofta harmoni, orning och reda och blir en nyckel till att ha det fint i ditt hem.

Rottingkorgar

Något vi är stolta över är det breda sortimentet av förvaring i rotting från Artwood.

Rottingen är hel, det vill säga den har inte delats i produktionen som är vanligt på marknaden. Den hela rottingen är inte bara snygg utan den gör också att den blir stadig och håller formen på ett bra sätt. Rotting är ett levande material och det finns alltid avvikelser i form men Artwoods rotting håller en mycket hög nivå.

Du hittar också förvaring i andra material, färger, stilar och storlekar hos oss, vi tycker att detta område är viktit och lyfter inredningen i ditt hem samtidigt som den fyller en funktion.

Plåtburkar

Plåtburkar i Svarte Petter serien är en populärprodukt hos oss som är en uppskattad och populär present samtidigt som den passar in i alla olika inredingsstilar med sitt rena uttryck och former.

Liten förvaring till dina badrumsdetaljer, praktiska mindre hyllor att ställa på bord och smarta askar att gömma de fula fjärrkontrollerna i, listan på ändamål kan göras hur lång som helst.

Till och med en så vanlig sak som din pappersinsamling kan bli en fin inredningsdetalj genom att du förvarar den på ett bra sätt i en av våra trälådor.

Många av våra förvaringsprodukter kan också ha olika ändamål olika tider på året, till exempel de större runda korgarna kan användas till att ha julgranen i runt jul och när du kastat ut den kan du förvara filtar eller alla gosedjur i samma korg.

En fin vädrebiten trälåda kan bli ett jättefint vinställ, endast din fantasi sätter gränsen!

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: