Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Fåtöljer

Fåtöljer från Artwood och andra märken.

I vårt sortiment för fåtöljer hittar du varumärken som Artwood, Chic Antique, Martinsen och Affari

Fåtöljen, hemmets populäraste möbel?

Ofta kan din allra populäraste möbel i ditt hem vara din fåtölj, din alldeles egna favoritfåtölj. Vi har i vårt sortiment många modeller som vi tycker är kvalificerade att bära just den titieln, favoritfåtöljen.

Vi har valt att ta in flera olika stilar, material och varumärken som passar bra in i de olika inredningsstilar vi har representerade i vår butik.

Olika material som rotting, skinn, trä och metallinfattningar kan du hitta hos oss.

Skinnfåtöljen från Artwood!

Skinnfåtöljen från Artwood är en riktig klassiker, ett vintage behandlat skinn som tagen ur en gammal klassisk film där herrarna slår sig ner i när dom drar sig tillbaka från middagen och fiskar upp sina cigarrer och börjar smutta på cognacen...var det någon som tänkte Titanic?

Ram och stoppning av högsta kvalité är ett måste på en stilmöbel som denna och givetvis är detta en möbel som går i arv från generation till generation tack vare sin höha kvalité och tidlösa design,

Fåtölj för utomhusbruk

Vi har även fåtöljer som kan användas ute på sommaren, dels fåtöljerna från Artwood och Martinsen i konstrotting och dels de övriga "äkta" rottingfåtöljerna som du kan använda utomhus men som du bör ta in vid väder som sliter på rottingen. Vi rekommenderar därför att du har dessa i uterum eller under tak för att inte riskera att glömma dom ute så att deras normalt fanatastiska livslängd förkortas. 

Vi har kunder som återkommer efter 15 år och behöver köpa nya dynor eftersom dom har slititi ut dom eller behöver fräscha upp dom, stolarna i själva är dock fortfarande fina och intakta, ett riktigt kvalitébevis!

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: