Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

OBS! Paketens liggtid hos DHL-ombud har ändrats till 7 dagar!

Exklusiva golvlampor för ett personligt hem

Här hittar du exklusiva, eleganta golvlampor för ett personligt inrett hem, glöm inte att komplettera din lampa med en dimbar ljuskälla i LED.

Golvlampor

Här hittar du golvlampor av det mer eleganta slaget i lite olika utföranden. Vi på My White Countryhouse har valt ut ett sortiment som vi är stolta över och vi kan säga att den verkligen andas premiumkvalité.

Du hittar raka fina linjer som passar in väldigt bra i ett hem med mycket inredning från till exempel Artwood. Även här hittar du varianter på den fantastiska Gyrolampan i dess olika materialval.

Prismorna i denna gyrolampa ger ett alldeles speciellt intryck och är riktigt iögonfallande i din inredning.

Det finns även andra lampor som har sin motsvarighet i andra lampmodeller som till exempel bordslampa och taklampa. Kombinera dessa med varandra och du får en fin genomtänkt helhet.

Golvlamporna i vårt sortiment behöver rätt typ av omgivning för att komma till sin rätt. Gärna möbler i rutik stil i rejäla träkonstruktioner eller i råa järnmaterial lyfter fram elegansen i lampan på ett fint sätt. 

Kombinera gärna med Artwoods skinnmöbler, gärna de tidlösa koloniala modellerna, de kommer att bli en fantastisk kombination som kommer att ge en mycket lyxig känsla till din inredning.

Vi har inte det största sortiment av golvlampor men dock ett sortiment som är utvalt med omsorg, hoppas att  det kommer att falla dig i smaken!

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: