Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

Lantligt kök - inredning för hemmets hjärta

Inred ditt kök med oss!

Det är roligt att umgås och laga mat i ett funktionellt och vackert inrett kök.
My White Country House är din webbutik för lantlig och rustik inredning på nätet med tydliga influenser från den franska lantstilen. I vår webbshop hittar du allt som behövs för att skapa en äkta lantlig inredning till ditt kök och hela ditt hem. Du inreder, vi ger dig förutsättningarna!
Skapa den rätta känslan i ditt kök med vacker lantlig & rustik inredning!

Populära produkter i underkategorierna

Inredning för köket

Ditt kök är förmodligen ett av de rum som du spenderar mycket tid i och med andra ord ett rum som verkligen är mödan värd att lägga tid på att inreda på just ditt personliga sätt.

Porslin

Porslinet är en av de första sakerna man tänker på när det gäller köket, vi har lite olika varianter i vårt sortiment, det romantiska och lantliga vita porslinet och det mer färgglada porslinet. De serier vi har i sortimentet kan du samla under en lång tid eftersom vi dels inte låter serier utgå så ofta och dels för att vi väljer porslin som har ett nyhetsvärde men kan bygga på det porslin du redan har eftersom färgmatchningen stämmer från en säsong till en annan.

Möbler till köket

Det finns en hel del olika köksbord, stolar och andra passande möbler till köket i vår möbelavdelning.

Textilier

Den mjuka sidan i köket är ju textilier som vi har lagt mycket energi på att erbjuda dig ett så komplett sortiment som möjligt. Du hittar massor av fina textilier i vår textilavdelning.

Lantlig inredning till köket

Den lantliga inredningen hos My White Countryhouse är väl representerad, det fina vita porslinet kombinerat med alla fina textilier som för tankarna till när du besökte farmor på landet för länge sedan är en mycket populär stil som aldrig går ur tiden.

Rustik inredning till ditt kök

När vi pratar med dig om den rustika inredningen till köket går tankarna till lite råare rejäla material som de möbler från Artwood vi har i vårt sortiment, även mindre inredningsdetaljer i rustika material skapar en härlig känsla till köket.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: