Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Fat

Här hittar du fat i olika former, material och färger från ledande varumärken.

Fat

I sortimentet hos oss på My White Countryhouse hittar du fat som du kan använda för olika ändamål. små fat för värmeljus eller vanliga stearinljus upp till de större faten som du kan ha som frukt  eller kakfat.

Det passar också utmärkt att använda faten till att göra fina inredningsarrangemang på.

Vi har fat i olika stilar, allt från det lite lyxiga Lene Bjerre, det rustika i rå metall och till det lantliga eller Shabby Chic.

Kombinera gärna faten med våra fina ljus från Lene Bjerre, som finns i olika storlekar, och tillsammans med övriga små fina inredningsdetaljer från vår webbshop så kan du skapa riktigt vackra arrangemang.

Vi har fat som du kan använda till olika syften över säsongen som till exempel de rektangulära faten som fungerar bra till jul och advent men under resten av året kan du använda faten till andra ändamål som mer är anpassat till olika delar på året.

Flera av våra fat är också lämpliga att använda som en bas för en fin present, du placerar dina gåvor i en lämplig ordning med olika höjder och slår in i cellofan med fina snören så har du en riktigt festlig och fin present.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: