Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Brickor

Brickor

Här hittar du brickor i olika storlekar, material och stil, Välkommen!

Brickor hos My White Countryhouse

Brickor är en riktigt fin och dekorativ inredningsdetalj som kan användas i olika sammanhang och till olika ändamål.

Förvaring och dekoration

En bricka kan användas som en bas till ett arrangemang med både ljus och växter på och kan stå framme och bara vara snyggt hela tiden. 

Material

I vårt bricksortiment finns många olika material representerade som trä, metall och andra pressade material i olika form, färg och design. De stora brickorna från Artwood är tillverkade i fina material som Java oak och flera olika typer av fin rotting som är så typiskt för just Artwood.

Majas Cottage

Brickor från Majas Cottage är inte bara en bricka utan även en god gärning på grund av att 10% av försäljningspriset går till Barncancerfonden, väl investerade pengar!

Rustik inredning

De fina träbrickorna från Artwood passar perfekt in i den rustika inredningen och gör sig även bra i den lantliga inredningen med sina naturfärger och naturnära material. Kombinationen av trä och metall i dessa brickor är mycket fin och har ju även en praktisk funktion då de blir tåliga för stötar.

Underhåll

Du kan hjälpa din bricka att vara fräsch och fin längre genom att behandla den med lämpliga produkter från leathermaster som du hittar här.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: