Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

Watt & Veke

Watt & Veke

I vårt sortiment från Watt & Veke hittar du mångder av härliga belysningsprodukter, Välkommen! 

Watt o Veke

Watt & Veke är ett förhållandevis ungt företag som bildades 1998 i Eskilstuna som ibland kallas för lampornas stad. Grundaren Monica Lindströms idé var och är att lösa behovet av belysning i hemmet kombinerat med att skapa en stämningsfull miljö som bidrar till en fin och kreativ inredning i hemmet.

God ljuskvalité tillsammans med kreativ och innovativ design är framgångsreceptetför Watt & Veke.

Sortiment

Sotimentet från Watt & Veke i vår butik andas kreativitet och passar bra in i vår butik med sina unika uttryck på deras belysningsprodukter. 

Julstjärna

Eller adventsstjärnan som den också kallas är en produkt som Watt & Veke har ett fint sortiment av här hos oss på My White Countryhouse.

Julstjärnan ska påminna om Betlehemsstjärnan och sätt upp till första advent och tas ned till tjugonde dag Knut enligt traditionen.

Advents eller julstjärnan är en tysk uppfinning från 1800-talet men sattes i produktion till den breda folkmassan först i början av 1900-talet.

Unik inredning med kända designers

Watt & Veke jobbar med flera kända designers och jobbar hårt med att hitta ny inspiration till sina olika typer av lampor, du hittar fina taklampor, gollampor, bordslampor och många andra modeller i designer som du inte sett förut som en frukt av detta arbete.

Designers som arbetar med Watt & Veke är till exempel Åsa Schüllerqvist, Hanna Wessman och Design by AlménGest, tillsammans skapar dom unik inredning som du hittar utvalda delar av hos oss i vår webshop.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: