Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Tillbehör

Tillbehör - möbelvård

Här finner du marknadsledande möbelvård för våra fina möbler.

 

Möbelvård - Vårda och skydda dina möbler!

Utemöbler

Att köpa nya utemöbler är för många en stor investering och en sådan vill vi ge förutsättningar att kunna ta hand om, vårda och skydda.

Vi har ett bra sätt att ta skydda dina utomhustextilier med vår impregnering som givetvis inte kan förhindra att fåglar gör det fåglar gör men det gör det mycket enklare att göra rent efteråt. I samma paket finns även medel för rengöring.

Konstrottingen rengörs med vatten och mjuk borste, det finns medel för att förlänga livstiden på denna som vi kan ta fram på förfrågan.

Skinnmöbler

Alla våra skinnmöbler kommer med en behandling från fabrik men vi rekommenderar att ni behandlar med vår skinnvård innan ni använder möblerna och upprepar behandlingen löpande efter individuellt behov beroende på hur mycket dom används.

Dammsug alltid möblerna med en mjuk borste, fläckar ska aldrig tas bort med starka rengöringsmedel utan med ljummet vatten och en trasa eller medel avsett för ändamålet.

Vissa skinnmöbler, till exempel "Leather cigar" skall du aldrig använda rengöringsmedel på, behöver du rengöra rekommenderar vi att du vänder dig till en specialist inom området.

Betongmöbler

Våra betongmöbler är förslutna med ett vax för att behålla och skapa den fina ytan som de har. Du behöver regelbundet underhålla dina betongmöbler med vax så att du inte låter fukt tränga ner i materialet, särskilt viktigt om du använder dessa möbler utomhus.

Tänk på att vid vinterförvaring att du inte täcker över betongskivorna utan låter dom andas över vintern, detta för att utesluta risken att fukt ska tränga ner i materialet.

Trämöbler

Vi rekommenderar att du regelbundet använder skyddsprodukter för dina trämöbler, olika träslag har dock olika egenskaper och vi finns tillgängliga för att svara på frågor hur du skyddar och vårdar just din trämöbel.

Vi har en mycket god erfarenhet av vårt sprayvax som vi verkligen rekommenderar till de träslag denna produkt är avsedd för.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: