Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Belysning för ett personligt hem

Här i de olika kategorierna hittar du färdiga bordlampor men också lösa lampfötter och skärmar såväl som taklampor, väggbelysning och fönsterlampor. Som tillbehör finns det också fina ljuskällor i form av dimbara ledlampor med en livsläng på upp till 25 000 timmar, vilket motsvarar ca 10-13 vid normal användning.

Ta gärna en titt på Belysningsguiden, den ger tips på hur du kan ljussätta ditt hem och vilken typ av ljuskälla som passar till vilken lampa.

 

Populära produkter i underkategorierna

Belysning- en viktig del av din inredning

Vi på My White Countryhouse har satsat på att ta fram ett homogent och speciellt sortiment av lampor i en stil som passar med den övriga inredningen i vår webbshop

Material

Vi har inte låst oss vid några få material utan försöker hålla en bredd och gärna låta olika material mötas och skapa fina kombinationer. Det är ju fint när man låter det hårda och det mjuka mötas och skapa fina kontraster till varandra.

Design

Designen på vår belysning är anpassad till vilken stil du trivs med, från PR Home hittar du mycket lampor med råa metaller men även mycket i trä och porslin. Dom har även ett fantastiskt sortiment av lampskärmar i alla olika storlekar, stilar och material.

Ljuskällor

Vårt program med ljuskällor kommer från två olika leverantörer, PR Home och Irislight. PR Homes specialitet är led-lamporna som finns både i tonat champagnesken och klara och framför allt är de dimbara vilket inte är en självklarhet på marknaden. Livslängden är också fantastisk, upp till 25 000 timmar att jämföra med de 4-5000 som glödtrådslamporna hade innan. När du känner på en av dessa ledlampor som kan ha lyst flera dagar kommer du upptäcka att den är alldeles kall, det är ju värmeutvecklingen som tar död på lamporna. Man skulle kunna säga att det nästan är större risk att man råkar ha sönder lampan innan den faktiskt är förbrukad.

Irislight, som är den andra leverantören av ljuskällor, har ett genialiskt system med en ljusslinga där du själv sätter ihop din kombiantion av färger på bollarna.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: