Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Kalklitir - Kalkfärg för matta väggar

Kalkfärg från Kalklitir

Vi är mycket stolta att vara återförsäljare för Kalklitir, en härlig naturprodukt med rötter från Island, som vi målar med själva och har uppmålat på våra väggar i butiken i Björklinge, norr om Uppsala.
Vi har hela sortimentet av Kalklitirs kalkfärg, tveka inte att höra av dig om du har frågor kring Kalklitir.

Populära produkter i underkategorierna

Kalklitir

Kalklitir är en riktig naturprodukt som består AV 98,5% råmaterial och 1,5% pigment. Väggfärgen ger en matt betongliknande yta som är mjuk ock behaglig i sitt uttryck.

Den färgen som avviker från detta är Nero som har 85% naturmaterial och 15% pigment vilket gör att härdningstiden på just Nero är mycket längre än på de andra färgerna, färgen är svart vilket kräver mycket pigment på grund av att det är en naturprodukt. Under härdningstiden släpper den ifrån sig färg om du stryker fingrarna på den men när den hårdat klar är den lika fin som de andra färgerna.

Bloggare och influencers

Kalkhome, som äger varumärket Kalklitir har flera samarbeten med kända bloggare och influencers och har tagit fram flera av sina kulörer i samarbete med dessa, exempel på ett samarbete är bloggen "Att vara någons fru" där Emma har tagit fram en färg som heter just "Emma" och även en färg som har samma namn som Emmas son "Leo".

Linda och Simplicity är exempel på andra samarbeten.

Utförande

Det finns video i vår shop där du kan se hur man målar Kalklitir på väggarna, en vidoe för tekniken med raka drag och en video för tekniken med kryssdrag, generellt kan man säga att inget av dom är svårare än det andra, dock ger krysstekniken mer liv och effekt på ytan.

Du behöver absolut inte vara proffs för att måla med Kalklitir, till och med ser vi det som en fördel att inte vara professionell (givetvis finns det jättemånga duktiga målare också därute) då resultatet ofta blir jättebra när en icke professionell privatperson med ett brinnande intresse målar upp färgen.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: