Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Hobby & Pyssel

Hobby och pysselavdelningen är något för dig som gillar just att pyssla och hålla på med händerna. Vi har ett sortiment som vi hoppas du ska gilla!

Hobby och pyssel

I våran avdelning för hobby och pyssel kan du hitta mängder med inspiration från förr, riktig nostalgi och fina små pysselsaker du kan använda för att skapa fin inredning. Dessa produkter passar bra att jobba med tillsammans med alla Vintage Paintprodukter med alla färger, möbeldekorationer och schabloner.

Vi har tagit in så kallat Dresdenpynt i vårt sortiment, tack vare efterfrågan från våra kunder. Detta pynt kan du använda till exempel till att dekorera hattaskar, böcker eller vad du tycker behöver ett lyft med en tydlig nostalgisk touch. 

Vi har också pyssel för de olika högtiderna på året så du kan skapa dina arrangemang med figurer och pynt för både jul och påsk. 

Du hittar också möbeldekorationer som du kan måla in eller limma fast på dina gamla möbler eller inredningsdetaljer.

Vi på My White Countryhouse anser att det är de små detaljerna som är så viktiga för helheten och produkterna i denna kategori symboliserar verkligen detta, sätt dit det där lilla emblemet, använd en fin passande klämma eller gör din egen dörrkrans som passar just ditt hem. Ofta är det den där lilla extra ansträngningen som gör skillnad i slutändan.

En gåva till din vän som är något som du tillverkat sjäv med känsla och engagemang uppskattas ofta mer än något arrangemang du köpt som redan är färdigt. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: