Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

Snygga bordslampor online

Här hittar du snygga, kompletta bordlampor, ljuslåda, skrivbordslampor, glöm inte att komplettera med dimbara ledlampor, med lång livstid.

Bordslampor

My White Countryhouse har ett mindra utvalt sortiment med bordslampor, du hittar de fantastiska gyrolamporna, riktiga designlampor från Artwood. 

Gyrolamporna är mycket speciella och unika och passar dig som verkligen är intresserad av inredning och framför allt dig som tycker om att sticka ut från mängden. Det finns Gyrolampor i olika material som ljusare järn och en som är rostfärgad. Du kan också välja mellan med eller utan kristallerna som i sig skapar en fantastisk stämning med alla sina reflektioner i alla olika prismor som sitter i lampan.

Du hittar också bordslampor från PR Home i sina karakteristiska material och olika råa metaller. Pr Homes lampor är gedigna och rejäla och det är alltid de kontakter och armaturer som krävs enligt svensk standard, inga överraskningar helt enkelt. 

Vi saluför även säsongsbelysning från PR Home för bordet, främst för höst och jul.

Du kan även hitta andra fint designade lamporm både från Artwood och PR Home, det som de har gemensamt är att deha r en riktig premiumkänsla vilket går i linje med mycket av inredningen hos My White Countryhouse.

Håll koll på denna avdelning hos My White Countryhouse då vi kommer att både förnya och bredda sortimentet av bordlampor.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: