Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

Tillbehör målning

Tillbehör för målning med Vintage Paint

Här hittar du lämpliga tillbehör för målning med Vintage Paint och även massor med inspiration i form av böcker och instruktionshäfte.

Tillbehör Vintage Paint

Här hos oss på My White Countryhouse hittar du i denna avdelning tillbehör och böcker för din Vintage Paint målning.

Penslar

Vi har valt penslar till kalkfärgen från en riktig penselleverantör, penselgrossisten. Penselgrossisten är inte ett stort företag utan en lite mindra som är mycket noggranna med kvalitén på sina produkter. En filosofi vi gillar då kalfärgsmålning är ett hantverk som förtjänar riktiga redskap att måla med. Penslarna släpper otroligt lite strån, håller färgen bra och ger en god känska för dig som målar. Vi har valt ut de vanligaste storlekarna och formerna på penslarna som fungerar för de flesta behov.

Maskeringstejp

Vi har valt ett marknadsledande varumärke till vår maskeringstejp, 3M. En riktigt bra tejp som inte ska sitta längre än 3 dagar, den ska ju aldrig sitta längre än nödvändigt som regel. Tejpen är lätt att riva av och har hög vidhäftningsförmåga. Vi har valt att ta in den i de vanligaste bredderna som täcker de flesta behov, 18 och 24 mm.

Övriga tillbehör

I övrigt så har vi en burköppnare, färgblandare, svampar och slipdukar som också är bra att ha vid kalkfärgsmålning, och att de kommer i lite finare förpackningar och utförande är ju bara trevligt.

Böcker 

Vi har böcker i vårt sortiment med massor av inspiration och ideér till när du ska måla med kalkfärg, det finns också en lite enklare variant i form av ett instruktionshäfte.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: