Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Chic Antique

Drömmen ska levas - annars förblir det en dröm!

Detta ordspråk lever Chic Antique efter och har hämtat sin inspiration i.

Chic Antique är ett danskt varumärke skapat av Biente Kienast och hennes man Allan år 2005. Allt skapades när Biente var i sydfrankrike och besökte marknader och slogs av att alla dessa fina saker som bytte ägare förtjänade att återskapas och spridas vidare.

Verksamheten finns idag i 55 länder och Biente är fortfarande involverad i verksamheten som är en blandning av rustik inredning och fransk romantik. 

Inredning på Chic Antique

Inredningen på Chic Antique har en tydlig prägel av det fransk/danska och är framtaget med en härlig känsla gällande färg och form. Antiksilver som det är eller i kombination med andra material, slitna trälådor i shabby chic, vackra tavlor till väggarna, listan kan göras oändlig då du hittar en mycket stor bredd inredning hos Chic Antique.

Lampor

Belysning från Chic Antique består av ett stort sortiment av ljuskronor som är mycket prisvärda, ett fint urval av förnsterlampor samt lampor i industristil kan du också hitta hos Chic Antique. 

Köksdrömmar hos Chic Antique

Till köket hittar du stora fina porslinsserier i en mycket attraktiv prisklass, serierna är väl tilltagna med mängder av olika typer av porslin av god kvalité. Givetvis finns även kökshanddukar, grytlappar och andra textilier du har användning för, allt detta i en typisk Chic Antique-anda. 

Badrumsinredning

Till badrummet hittar du allt du behöver för att skapa en romantisk och mysig miljö. Porslinsserier i romantiska mönster och speglar, beslag och hållare till möbler och annat skapar en fin helhet.

Inredning till trädgården

Till din trädgård finns det fina blomkrukor, blomstertrappor, lanternor, fågelbad och annan ren inredning i rustik och romantisk inredningsstil. Här kan du verkligen sätta en unik prägel på din trädgård och skapa en känsla av hur det var förr i tiden på franska landsbygden eller i en liten by i Sydfrankrike. Kottar och statyer i kombination med matchande krukor, här har Chic Antique verkligen lyckats med att skapa stämning!

Möbler

Det som är utmärkande för möbler från Chic Antique är att dom är unika, det är mycket svårt att hitta dessa möbler någon annanstans. Möblerna är i rustik stil i rejäla material, romantisk stil som tagna från en miljö i Frankrike eller i shabby chic. Möblerna kommer väl förpackade vilket är viktigt med möbler som skickas långt och hanteras av många händer, här är Chic Antique duktiga.

Knoppar och beslag

Chic Antique har ett brett sortiment av knoppar, konsoller och krokar. Materialen är ofta i trä men även kombinerat med andra material som till exempel emalj och metall på en del knoppar.

Ljuslyktor och lanternor

Ljusstakar, ljuslyktor och lanternor är ett av Chic Antiques största områden med en otrolig mångfald i sortimentet. Allt från små ljuskoppar till stora lanternor i riktigt fin design och till försvarbara priser.

Förvaring hos Chic Antique

Produkter för förvaring är också ett stort område hos Chic Antique. Förvaring i alla möjliga material som järn, trä, rotting, glas och liknande i många olika storlekar och utformning ger dig möjlighet att hitta precis det du behöver till dina ändamål.

Textilier i design av Chic Antique

Quiltar i mängder i sköna mönster och färger till bra priser, ofta fin arbetade med broderier och spets är en stor produkt hos Chic Antique. Du kan hitta löpare, dukar, handdukar och många andra typer av textilier i den fransk-danska inredningsstilen ofta med en romantisk touch. 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: