Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Förvaring

Förvaring i köket

Här hittar du dekorativ förvaring från till exempel GreenGate, Strömshaga och Artwood.

Vacker förvaring i köket!

I denna avdelning finns det fina dekorativa förvaringsalternativ från kända varumärken.

Artwood

Förvaringen från Artwood är som alltid i rejäla och rustika material som rotting och Java Oak, riktigt fina inredningsdetaljer.

GreenGate

Greengate hjälper dig att inreda köket med vackra mönster och sköna färger på sina förvaringsdetaljer i vårt sortiment.

Strömshaga

I serien Svarte Petter har vi en av våra allra populäraste produkter, enkelt och stilrent som passar in i alla hem, denna fina serie finns också för badrummet och även till andra praktiska ändamål i heminredningen.

Lantlig inredning

Våra inredningsdetaljer i denna avdelning passar mycket bra in i din lantliga inredning med många anspelningar på nostalgi gällande färg form och mönster. Det är ju så mycket trevligare att inreda ditt lantliga kök, eller vilket klök som helst för den delen, med fina burkar istället för att låta allt stå i sina mindre dekorativa originalförpackningar,

Ett bra exempel är maskindisktabletter som ofta göms undan i sin fula originalförpackning, låt dom stå framme i en fin och dekorativ plåtburk istället!

Heminredning när den är som bäst med Artwood

Fin förvaring kan även användas när du har gäster, vid dukning kan du istället för att lägga it besticken använda en bestickhållare från Artwood tillsammans med fina tabletter i hampa eller rotting, det kommer att bli en garanterad succé!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: