Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

OBS! Paketens liggtid hos DHL-ombud har ändrats till 7 dagar!

Tempeltavlor & Tavlor till dina väggar

Här hittar du stora och små tempeltavlor samt andra tavlor som canvastavlor och fotografier på plexiglas. Välkommen till My White Countryhouse!

Tempeltavlor

Vi på My White Countryhouse har tagit in ett stort sortiment av tempeltavlor i olika storlekar, färger och former, 

Dessa tavlor kan användas som ren vägg eller bordsdekoration, insynsskydd, rumsavdelare (de största) och sänggavel.

Tempeltavlorna är väldigt fint arbetade och i den lite skavda Shabby Chic stilen skulle man kunna säga.

Att använda tempeltavlorna som sänggavel är populärt, du tar helt enkelt, om du har en dubbelsäng, och sätter upp två stycken 90x90 tavlor på väggen bakom sängen i lämplig höjd, det blir jättesnyggt!

Vi rekommenderar att i kombination med tempeltavlorna använda väggfärgen från Kalklitir, denna väggfärgen, som finns i en annan avdelning i vår webbshop, är matt och har ett betongliknande uttryck, den passar mycket bra med våra tempeltavlor.

Tavlor

I vårt sortiment med tavlor hittar du olika typer av motiv som ändras hela tiden. Vi har tagit in en hel del botaniska motiv som passar in i den lantliga inredningen men även tavlor med modernare touch som till exempel tavlorna från Artwood.

Bokstavstavlor

Vi har också bokstavstavlor i vår butik, en rolig och smart uppfinning som har en igenkänning från tavlorna i trapphusen förr där det stå vem som bor i varje uppgång.

Du kan använda denna tavla till att bara skriva något fyndigt eller mysigt, du kan använda den som en veckomeny eller varför inte när du har gäster välkomna dom med att skriva just "Välkommen familjen Andersson, hoppas vi får en toppenkväll"

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: