Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Hyllor & Skåp

Hyllor och skåp från Artwood tillsammans med andra varumärken.

Här kan du hitta hyllor och skåp i olika prisklasser, färg, form och stil från kända varumärken som till exempel Artwood, Martinsen och Chic Antique.

Hyllor och skåp från Chic Antique, Artwood med flera.

Hos oss på avdelningen för hyllor och skåp finner du ett brett utbud av möbler i olika stilar och från olika varumärken.

Rustik inredning i sköna träslag

Vi har riktigt fina skåp och hyllor i robusta och rustika träslag som björk, ek och alm för att nämna några. Möblerna väger en hel del och tack vare det står dom stadigt och blir en riktig praktmöbel av allra bästa kvalité.

När du använder möbler som ett skåp i till exempel ett träslag som ek kommer du att känna stor skillnad mot billiga möbler från lågprisvaruhus speciellt när du öppnar och stänger luckor på skåpen. Du kommer att få uppleva Artwood-känslan som är så speciell, den andas verkligen solid och stabil kvalité. Du skulle kunna jämföra med känslan när du stänger dörren på en dyrare bils tunga stabila intryck jämfört med en liten billig där det skallrar och känns ihåligt. 

Shabby Chic

Vi har även hyllor och skåp i den klassiska och tidlösa inredningsstilen Shabby Chic, skavda, vackra och till utseendet medfarna skåp med rejäla förvaringsutrymmen. Skåpen i Shabby Chicstilen är jättefina och med sin slitna stil och lite romantiska uttryck lättplacerade i det lantliga hemmet.

Vitrinskåp - ett praktiskt smycke i din inredning

Vitrinskåpet är en mycket fin och praktisk möbel som vi har mnga olika varianter av. Vitrinskåpet är en mycket bra förvaringsmöbel, vacker med sina spröjsade glasdörrar och praktiskt då du inte behöver damma så mycket om du nu håller dörrarna stängda förstås.

Bokhyllan - full av möjligheter.

Vi har i vårt sortiment fina bokhyllor i varierande utseende. Bokhyllan kan du använda till många olika ändamål i dett hem, att förvara böcker är ju självklart men du kan också använda den för att organisera upp ditt hem genom hur du placerar möbeln. Du kan avdela rum och skapa nya rum, du kan göra bokhyllan vacker genom att även sätta dit pryndnadssaker och krukväxter och där det passar lyktor och ljus.

En riktigt robust bokhylla från Artwood eller Martinsen i kombination med en stabil skinnfåtölj med en fin golvlampa, dessa möbler tillsammans skapar en klassisk biblioteksmiljö där du har din egen läshörna där du kan spendera många timmar.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: