Fraktfritt från 950 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar

Washologi

Washologi

Washologi betyder "läran om tvätt". Produkterna är närproducerade på ett miljövänligt sätt i snygga förpackningar. Företaget är svenskt och producerar alla sina produkter inom Sveriges gränser. Washologi bildades år 2014.

Washologi 

Vit och kulörtvättmedel

Den vanligaste produkten hos Washologi, den tvättar rent redan från 40grader och skulle du behöva bleka tvätten så kan du tillsätta det utöver.

Sporttvätt

En mycket populär produkt som verkligen får bort den där tråkiga lukten som lätt kan bli på träningskläder, det fina är att det kan du få bort redan från 30 grader.

Mjukmedel

Washologis mukmedel är alldeles fantastiska med sina fantastiska dofter, dessutom väldigt prisvärd eftersom du endast doserar med 10 ml per tvätt, flaska känns som att den räcker hur länge som helst. 

Här kan vi också bjuda på ett husmorstips som vi fått av våra kunder, gör som så att du häller upp ett hett bad med vatten i diskhon innan du går och lägger dig med en kork mjukmedel i tillsammans med en disktrasa. När du sedan kommer up på morgonen kommer du märka att ditt hem har en mild, behaglig och ljuvlig doft. Sedan tar de disktrasan och torkar av lite handtag och andra valda ytor och du får en fräschör utöver det vanliga.

Linnevatten

Linnevattnet kan du använda till flera ändamål. Du kan tippa i lte i strykvattnet och få en härlig fräschör när du stryker dina kläder, du kan använda det som rumspray eller spraya kläder du inte tvättar så ofta som till exempel yllekläder för att få en doft av nytvättat.

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: