Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

Speglar

Här hittar du speglar i många olika material, färg och stil.

Speglar

En spegel i din inredning kan göra mycket stor skillnad. Spegeln skapar en känsla av rymd och fångar upp och för vidare ljus i ditt hem.

Golvspegel

Det som gör skillnad emllan speglarna och ofta ramen till spegeln, våra golvspeglar från Artwood är ett bra exempel på detta då de är tillverkade i robusta och rustika träsläg från de Indonesiska skogarna.

En Artwoodspegel kan väga upp emot 100 kilo och är en riktig praktmöbel.

Som kontrast till dessa spegel har vi golvspegeln från Jeanne d'Arc Living som är i romantisk stil som taget från ett frankst slott på 1700-talet.

Andra speglar

I vårt sortiment har vi även mindra bordsspeglar som är mer en inredningsdetalj än en möbel, fina så dekorativa speglar som går i samma stil som den övriga inredningen i vårt sortiment.

De allra minsta speglarna som du har i badrummer hittar du i artikelgruppen för Badrum och spa.

Tempeltavla

I vårt sortiment speglar hittar du även speglar som är integrerade i tempeltavlor som vi tycker är jättefina, inred gärna dessa speglar i kombination med de tempeltavlor vi har. Det finns en otroligt stor variation av tempeltavlor och det gäller även speglarna, om du har särskilda önskemål är du välkommen att kontakta oss på My White Countryhouse så ska vi hjälpa dig att hitta just den kombiantion av färg och form som passar hemma hos dig eller där du planerar att inreda.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: