Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Svanefors - Gardiner, omtag & textilier

Svanefors

Svanefors textil är ett väletablerat företag och varumärke som har funnits sedan 1956. Varumärket representerar produkter som har hög igenkänningsfaktor men även nya inredningsdetaljer som har stak karaktär och sticker ut i mängden. Textil för hemmets alla rum helt enkelt.

 

 

Svanefors

En stor del av din inredning är ofta just textilier som gardiner, mattor och kuddar, du kan med rätt färg och materialval sätta karaktären på ditt hem på ett fint sätt, det är just det som gör att vi är så stolta att ha Svanefors i sortimentet hos My White Countryhouse.

Svanefors har satt ihop ett mycket fint och tilltalande sortiment som passar nästan alla smaker.

Gardiner

Du hittar en stor bredd av olika gardiner med alla tänkbara materialval, färg och storlek. Populära är gardiner i lantlig stil med klassiska broderier och spetsar, gärna med den praktiska multibandstillverkningen där du själv kan välja mellan flera olika sätt att sätta upp din gardin.

Sammetsgardiner kan du hitta i en bred färgskala med ett härligt djup i färgerna, givetvis hittar du även matchande kuddfodral till dessa.

Kuddfodral

Sortimentet med kuddfodral är lika brett som det med gardiner, om än inte ännu större. Svanefors är med i trenderna samtidigt som man håller kvar rötterna i det nostalgiska, klassiska svenska med textilier du kommer ihåg från din barndom vilket är väldigt charmigt.  Till kuddfodralen finns det också välfyllda innerkuddar som fyller ut kuddfodralen på ett bra sätt.

Löpare och dukar

Sortimentet med textilier för det dukade bordet täcker ditt behov då det finns en stor bredd av olika mareriel, storlekar och färger. Du hittar dukar till årets alla högtider och du kan räkna med att dom håller för att användas i många år vid en normal användning.

Inredning

Något som Svanefors inte är kända för men är duktiga på är att komplettera sitt fina textilsortiment med unik inredning till en prisvärd nivå på ett mycket bra sätt. Vi på My White Countryhouse har dena inredning i vårt sortiment men inte så länge eftersom det säljer slut väldigt fort. Ett bra betyg på denna del av sortimentet skulle man kuna säga.

Tillbehör till textilierna.

Det finns alla tillbehör du behöver fast dom inte är så många till garniner och övriga textilier.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: