Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

Ljusstakar & Kandelabrar

I denna produktgrupp hittar du massor av stämningsgivande inredning i form av fina ljusstakar och kandelabrar.

Ljusstakar

En riktigt klassisk inredningsdetalj är förstås ljusstaken, ljusstaken har funnits i tusentals år och är nog den vanligaste och även finaste inredningsdetaljen vi har.

Vi på My White Countryhouse har inte missat detta utan har tagit in ett mycket stort urval av ljusstakar så det ska passa alla inredningsstilar och passa just till ditt behov.

Du hittar många olika material som trä, zink, metall, serafina (konstgjort material, vanligt i dekorativ inredning), porslin, glas och gjutjärn för att nämna några.

Vi har blandat upp med olika former och färger och en hel del innovativa och roligt designade ljusstakar som är en perfekt present både till jul och till bemärkelsedagar.

En populär ljusstake är de hållare som du kan använda till att sticka ner i arrangemang eller att sticka ner i en flaska.

Du kan med andra ord förvandla något som ska kastas (flaskan) till en fin inredningsdetalj. Något du ska tänka på här är att de minsta flaskorna kan ha för små öppningar för hållaren, ta gärna en flaska med lite större öppning.

Kandelabrar

En kandelaber är en fanatstiskt fin inredningsdetalj som passar många stilar som till exempel lantlig inredning, rustik inredning och även klassisk skandinavisk inredning. En kandelaber andas nostalgi och är en mycket fin inredningsdetalj.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: