Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Hållbara leksaker i trä & metall på nätet

Här hittar du hållbara leksaker i trä och metall från främst Maileg och Kid's Concept, leksakerna är dessutom vackra och smälter bra in i dagens inredning och skapar ett mysigt och lekfullt rum till ditt barn.

Det finns även ett urval av designade leksaker från By On.

Leksaker hos My White Countryhouse

Maileg

Leksaker från Maileg är helt bedårande med deras smakfulla färgsättning och vänliga och mjuka uttryck. Något som är iögonfallande är att det är så detaljrikt och tillverkat i riktiga material, det vill säga i metall, tyg och trä, material som är både rejäla och hållbara. Det är inte ovanligt att förskolor är återkommande kunder hos oss på dessa produkter då de behöver hålla för en hel del slitage.

Kaninerna från Maileg är kanske deras mest kända produkt vilket är inte så svårt att förstå varför. De finns i allt från den minsta "My" upp till en så stor kanin att den är rejält mycket större än barnet som leker med den, ska nämna att det även är vuxna som köper dessa kaniner då de är så fina och dekorativa.

Till alla de olika storlekarna av kaniner hittar du också klädkollektioner som finns i mängder av olika variationer. Barn älskar ju att ta av och på kläder och har du väl gett barnet en kanin har du löst presentfrågan för en lång tid framöver då garderoben för dessa kaniner givetvis behöver förnyas hela tiden. Tänk vad enkelt för de små kompisarna att köpa present till födelsedagskalaset, då slipper man de dubletter som är så vanligt.

Mössen och alla olika figurer till årets olika högtider är också ett populärt inslag.

Kids Concept

Leksaker från Kids Concept är av det mer rejäla slaget och ska tåla den tuffa behandling mindre barn utsätter dom för, detta i kombination med att de är roliga att leka med gör dom väldigt populära.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: