Fraktfritt från 950 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Formar

Formar hos My White Countryhouse

Formar i olika färg och form till köket.

Formar i olika tappning

Hos oss på My White Countryhouse hittar du formar som du kan använda i ugnen på ett säkert sätt, både i porslin och i lergods.

Lergodset är särskilt lämpligt för att ha i ugn eftersom det vid tillverkningen värms upp till över 1000 grader celsius, att de dessutom är så fint designade gör ju saken bara bättre förstås.

Ugnsfasta formar

Vi har i vårt sortiment av formar olika design, färg och form. Formar som är till för ugnsstekning, bakning eller servering.

De ugnsfasta formarna kan ställas fram direkt på bordet och skapar tillsammans med det övriga porslinet och lergodset en mysig och fin dukning till din måltid.

Användning i microvågsugn och diskmaskin

Det går utmärkt att använda våra formar i microvågsugn med undantag för de med guld eller silverdekor som absolut inte får användas i microvågsugnen. Vi rekommenderar även att handdiska formarna med guld och silverdekor för att förlänga livstiden på dekoren.

Formen i din lantliga inredning

En ugnsfastform från oss är ett givet inslag för dig som tycker om lantlig inredning, an pajform med nybakad äppelpaj är en essens av lantlig inredning i ett lantligt kök, det går inte att vara utan om du gillar den inredningsstilen.

 

 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: