018 - 37 00 70

  • Fraktfritt från 850 kr, annars 69 kr
  •  Snabba leveranser, lagervaror skickas inom 1-3 vardagar

Köpvillkor hos My White Countryhouse

All försäljning sker med tillämpning av konsumentköplagen (SFS 1990:932) och distans- och hemförsäljningslagen (2005:59). Mer information finns hos Konsumentverket.

Snabba leveranser

 

Ditt paket levereras från oss normalt inom 1-3 arbetsdagar.

Leveransen går normalt till ditt närmaste DHL ombud. Skrymmande försändelser skickas med hemleverans vardagar enligt fraktbolagets arbetstider.

Vid hemleverans aviserar fraktbolaget dig för att komma överens om en tid för att ta emot gods.

Vid hemleverans ställs godset vid port alternativt garageuppfart. Inbärning kan dock avtalas via oss mot en faktisk kostnad som fraktbolaget tar ut. Önskas inbärning kontaktar ni oss om detta.

Beställningsvärde

Vi har valt att inte ha en lägsta ordervärdesgräns på My White Countryhouse, alla beställningar är välkomna, stora som små!

 

Öppet köp

Vid öppet köp tillämpas de villkor som gäller enligt distans- och hemförsäljningslagen. Den innebär att du har rätt att ångra ditt köp eller byta till annan produkt inom 14 dagar från det att varan mottagits, förutsatt att varan är oanvänd och kvar i originalförpackningen. Ångerfristen börjar löpa den dag du tar emot varorna. För att läsa om distans- och hemförsäljningslagen, gå till Konsumentverkets webbplats www.konsumentverket.se.

Efter att du meddelat att du vill ångra ett köp har du ytterligare 14 dagar på dig att returnera varan.

Om du vill byta eller returnera en vara, kontakta oss via e-post: kundtjanst@mywhitecountryhouse.se innan du skickar tillbaka varan. Du står själv för returfrakten och transportrisken om du önskar returnera eller byta en vara. Vi löser inte ut returnerade varor som skickats mot postförskott eller som inte är fullt frankerade. De returnerade varorna ska vara oanvända och oskadade samt ha kvar ev. originalförpackning. När den returnerade varan inspekterats av oss och returen godkänts skickar vi utbytesvaran alternativt återbetalar köpesumman snarast eller senast inom 15 dagar från det att vi mottagit returen.

Observera att du ska betala eventuell faktura även om du returnerar en vara.

Observera att ångerrätten ej gäller specialtillverkade beställningsvaror, livsmedel, metervaror, böcker och tidningar samt tvålar och hygienprodukter. Ångerrätten gäller ej vid "På köpet"-erbjudande.

Ångerrätt och öppet köp i 14 dagar gäller ej företag.

Eventuella tullavgifter eller moms för kunder utanför EU betalas inte vid retur av vara.

Adressen dit returer skickas är enligt följande: My White Countryhouse, Sandbrovägen 2, 74364 Björklinge och vi rekommenderar att använda posten eller Schenkers privatpaket för retur. 

Frakt

För beställningar över 850:- fraktfri leverans inom Sverige, övriga försändelser kostar 69:- per paket inom Sverige. Vid försändelser som enbart innehåller band på lösvikt, färgkarta eller sjalar kan den lägre frakten på 29:- väljas i kassan.

Fraktkostnad till Norge ligger på 385:-, mer information nedan.

Fraktkostnad till Danmark, Tyskland och Finland ligger på 195:- för paket, vid köp av möbler och skrymmande gods skall vi kontaktas först för att ge dig korrekt fraktkostnad som kan variera från fall till fall.

Priser

Samtliga priser inklusive moms om inget annat anges. Vi förbehåller oss rätten att ändra våra priser och villkor utan varsel.

Gällande pris är det som anges på www.mywhitecountryhouse.se webbplats vid inköpstillfället. Vi reserverar oss mot uppenbart felaktiga priser.

Betalningsalternativ för säker e-handel.

Kortbetalning, avgift 0:-

Säker kortbetalning med VISA/Mastercard med vår betalväxel Klarna Checkout

Direktbetalning bank, avgift 0:-

Du har möjlighet att betala direkt från ditt bankkonto via vår betalväxel Klarna Checkout.

Swish avgift 0:-

Det går utmärkt att betala med Swish i vår kassa.

Faktura, avgift 0:-

Fakturan skickas till dig via mail om du inte gör ett annat val i kassan.

Förutsättningen för att du som privatperson ska kunna handla mot faktura är att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige, Norge, Finland, Österrike eller Tyskland och att du har fyllt 18 år. Leveransadress för dina varor måste vara samma adress som den du är folkbokförd på. Du får heller inte ha några tidigare betalningsanmärkningar. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar netto. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med 50,- samt dröjsmålsränta med 2% per månad. Vill du veta mer om faktura eller se om din betalning registrerats kan du gå in på hemsidan http://www.klarna.se

Klarna konto, avgift se nedan

Med Klarna konto kan du delbetala från 50,-/månad eller 1/24 av totalbeloppet och är ett betalsätt för dig som vill välja hur mycket du vill betala varje månad. Du samlar alla dina köp under en kalendermånad, både hos oss på My White Country House och andra butiker som också erbjuder betalning via Klarna konto. Det betyder att du bara får en faktura i mitten på efterföljande månad med 14 dagars kredittid och endast en administrativ avgift om 29,-, oavsett antal köp. Du kan när som helst välja att betala in hela beloppet på en gång. Klarna konto kostar ingenting i uppläggningsavgift. För Klarna konto gäller en årsräntan på 19,5% och effektiv ränta från 26,99% vid köp om 10 000 kr. Med andra ord blir den genomsnittliga räntekostnaden per månad, om du handlar något för 1 000,-, ca 16,50. (Räntan är avdragsgill). Allmänna villkor hittar du här: http://www.klarna.se

Orderbekräftelse

En orderbekräftelse skickas omedelbart till den e-postadress som uppgetts vid beställningen. Får ni ingen bekräftelse beror det på att e-postadressen inte blivit ifylld korrekt, det räcker med att ett enda tecken är fel.

Leverans till annan mottagare

Du kan välja leverans till en annan mottagare när du kommer till kassan. Leverans till annan mottagaradress kan endast ske vid direktbetalning bank, swish eller kortbetalning.

För företag

Vid större beställningar bör ni kontakta oss i god tid för att vi ska kunna se till att vi har produkterna på lager. Gör en förfrågan till oss på info@mywhitecountryhouse.se alternativt 018-370070.

Beställer ni som företag kommer vi att skicka produkterna som paket till angiven adress där vi förutsätter att det finns mottagande personal. Är det obemannat skall det anges i din beställning så vi kan lägga leverans till ombud istället. Eventuella merkostnader från fraktbolag på grund av att dom inte kan leverera paket eller outlöst paket faktureras vidare till det företag som beställer varorna.

Ej uthämtade paket

Vid ej uthämtat paket som går i retur till oss förbehåller vi oss rätten att debitera dig

400 kr oavsett köpesumma för att täcka frakt/returfrakt och administrativa kostnader.

Vid ej uthämtade paket utanför Sverige debiteras faktiska fraktkostnaden plus 400:- i administration och hanteringsavgift.

Vid ej uthämtade möbler debiteras totalkostnaden för frakten plus 400:- i administrativ avgift.

Var mycket noggrann när ni fyller i mobiltelefonnummer och mailadresser så att aviseringar kommer fram till er. Kontakta oss direkt om ni misstänker att ni råkat fylla i fel uppgifter så kan vi hjälpa er, observera att detta måste göras inom nedanstående tid innan paketet returneras från ditt ombud.

Ej uthämtade möbler avser också om mottagare inte är anträffbar per telefon, mail eller brev vilket resulterar i retur av möbel.

Obs! Tänk på att om mottagaren inte har avhämtat paketet från utlämningsstället inom 14 dagar returneras paketet till oss enligt DHL:s villkor, var noga med att mobilnummer för avisering är korrekt ifyllt. Får ni sms att ni har 2 dagar på er att hämta ut ert paket kommer det att hämtas tillbaka av DHL mitt på dagen efter att ni fått ert sms.

Bilder

Vi kan inte garantera att en vara som visas i nätbutiken identiskt återger de färgnyanser som den har i verkligheten.

Hur färgnyansen återges kan till exempel bero på inställningar i din dator.

Reklamation

Vid reklamationer tillämpas konsumentköplagen. För att läsa om konsumentköplagen, gå till Konsumentverkets webbplats www.konsumentverket.se.

Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad, ska du omedelbart reklamera detta till utlämningsstället skriftligen eller skriftligen på kvittenslapp av chaufför. Utan denna notering vid synlig skada kan ingen ersättning utgå. Anmäl sedan skadan samma dag till oss via mail info@mywhitecountryhouse.se.

Vid transportskada som ej är direkt synlig(dold) ska du anmäla detta till oss omedelbart samma dag som du tar emot försändelsen till kundtjanst@mywhitecountryhouse.se, görs inte detta inom två dagar kan ingen ersättning utgå.

Transportskador reklamerar vi vidare till distributören som av oss i sin tur kräver bild på trasig produkt och även på emballaget. Vi behöver av den anledningen hjälp att få bilder på produkt och emballage genom att maila dom till kundtjanst@mywhitecountryhouse.se eller mms:a bilderna till 0709923802.

Bild på produkt och emballage är en förutsättning för att ersättning skall utgå, vår distributör är väldigt noga med detta.

Vid transportskador vid transporter utomlands utgår inga utbytesvaror om inget annat har överenskommits. Samma regler för att rapportera skador enligt ovan gäller och kompensation utgår enligt utfall från berört transportbolag.

Vid ersättning av skadat gods utgår ersättning endast för varuvärdet, inte för fraktkostnader.

Vi tackar på förhand för hjälpen.

Leverans till Norge

Din beställning skickas som paketleverans med DHL eller UPS och fraktkostnaden ligger på 385:- för normala paket. Vill du köpa möbler ska du kontakta oss i förväg för att få korrekt fraktkostnad som kan variera från fall till fall.

Moms: Moms dras av per automatik för länder så som Danmark, Åland, Schweiz.

Norsk moms tillkommer, den debiteras dig i efterhand av Tollpost Globe/DHL, se följande länk för mer info kring moms och tullavgifter: http://toll.no/templates_TAD/MainTopic.aspx?id=244979&epslanguage=no

My White Country House löser ej ut eller betalar några extra kostnader i samband med utlandsleveranser och returer om inte annat överenskommits.

Personuppgifter

Personuppgifter lagras i vårt kundregister när du registrerar dig som kund hos oss. Ingen obehörig har tillgång till detta register och uppgifterna lämnas inte ut till andra företag med undantag för Klarna som är våra samarbetspartners och hanterar betalning och fakturering. Kundregistret förs i enlighet med personuppgiftslagen (PUL). För mer information om personuppgiftslagen läs här: www.pul.nu.

Vi sparar inte personnummer i vårt kundregister, det används endast vid fakturabetalning för att vår samarbetspartner Klarna ska kunna göra en kreditkontroll när du handlar mot faktura.

Ålder

Du måste ha fyllt 18 år för att få handla på My White Countryhouse.

Force Majeure

Vi tar inget ansvar för förseningar eller fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande såsom stridsåtgärder på arbetsmarknaden, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör.

Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: