Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

Köp ljusslingor från Irislights här

Ljusslingor från Irislights med ledlampor, du väljer färger på bollarna själv. Priset är räknat med bollarna, så du behöver bara tänka på att skriva antal av varje färg på bollarna, slingorna som finns, ser du här nedan, 10, 20 och 35 lampor/bollar.
Full valfrihet i val av färg, istället för färdiga paket.

Irislights ljusslingor

Du hittar dessa smarta och fina ljusslingor här hos oss på My White Countryhouse i tre olika storlekar.

Vi har lagt upp i sortimentet 10-slingan som passar bra till att lägga på ett bord vid festliga tillfällen och den passar också bra till att användas vid trånga utrymmen där du vill lysa upp och dekorera med en liten ljusslinga.

20-slingan är en väldigt användbar slinga lämplig för normalstora fönster, större dukningar eller vart din fantasi sätter gränsen egentligen. 

35-slingan är den största slingan som ofta hänger från golv till tak och lyser upp ganska bra tack vare mängden av ljuskällor.

Det trevliga och praktiska med Irislights ljusslingor är att du kan matcha bollarna efter den inredning och de färgställningar du har i ditt rum som du vill inreda. Skulle olyckan vara framme är det bara att köpa en ny boll så är slingan hel och komplett igen.

Skulle det vara så att av någon anledning en av de små ljuskällorna skulle förbrukas så kan vi på My White Countryhouse hjälpa till att lösa behovet av reservdiodlampa, det är bara att säga till så hjälper vi dig på bästa sätt.

En mycket smart och innovativ inredningsdetalj helt enkelt.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: