Fraktfritt från 950 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Leather Master

Leathermaster

 

Leathermaster är ett varumärke som grundades/skapades 1985 och då var det främst att hitta att möbelskydd som både gjorde rent och skyddade. Mycket har hänt sedan dess och nu finns företaget i många olika länder. 

Leathermaster är idag marknadsledande på material och möbelvård.

Textilvård

Leathermaster har ett bra program för textilvård, både små fläckborttagare och komplettea paket med rengöring och vårdande medel. Något vi vill rekommendera är impregneringen som är en mycket bra investering för att skydda dina textilier innan olyckan är framme.

Trävård

Detta är ett av Leathermasters starkaste områden med ett sortiment som skyddar och vårdar dina trämöbler eller andra inredningsdetaljer som är tillverkade i trä. Du hittar en mängd oljor och vaxer i olika förpackningar och även fyllnadsmassa för att laga lite större skador på till exempel en trämöbel. Spraywaxet är en produkt som är otroligt lätt att använda som ger ett mycket bra resultat.

Lädervård

Av namnet att döma förstår man att detta är en av märkets starka sidor, ett stort sortiment av skyddande, vårdande och produkter för att fixa till skador som kan uppstå. Det finns otroligt många typer av skinn, både ursprung, karaktär och färg vilket gör att det krävs en stor bredd i sortimentet från en marknadsledande aktör som Leathermaster. Sortimentet täcker det största behovet och med en mycket hög kvalité på produkterna.

Övrigt sortiment

Det finns ett mindre sortiment för bilvård (inre) och även för att vårda och rengöra sängen.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: