Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

Inredning, present & leksaker till barnrum

Leksaker  och inredning för barn

Här hittar du inredning, leksaker, gosedjur och fina presenter till de minsta.
Maileg, Kid's Concept och Bukowski's mjuka och säkra nallar står för en stor del av våra produkter här.

Populära produkter i underkategorierna

Inredning och leksaker för de små!

Vi på My White Countryhouse har ett fint sortiment med leksaker och inredning för de som ligger oss närmast hjärtat, alla barn.

Att inreda sitt rum med klass och finess skapar ett inre lugn och en harmoni även i de rum som verkar ha lättast för att bli lite oordning i. Välj rätt färger med fint designade former och i en kvalité som gör att produkterna kan efter att barnen vuxit ur dom även användas av nästa generation.

Du hittar inga plastleksaker hos oss utan rejäla material som trä, tyg och metall. Detta i kombination med smakfull design från våra noga utvalda leverantörer skapar en helhet som är mycket tilltalande.

Det är ju ofta ett kaos av färger som skapar en känsla av oreda, men här finns en möjlighet att skapa en harmoni med lugna och matchande färger för att motverka just detta.

Att köpa leksaker och barninredning är också miljövänligt eftersom du kommer bort ifrån slit och släng som det lätt blir när du köper plastprodukter från de stora kedjorna.

Vi har valt att ha ett begränsat antal leverantörer för att skapa bra och stabila samarbeten men också för att du som kund ska kunna hitta en bredd av produkter i samma stil som passar ihop så att du kan hitta allt du behöver hos oss.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: