Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

Utemöbler & trädgårdsmöbler i rotting och teak

Här är vi snart tillbaka med aktuellt utemöbelsortiment från Artwood för 2023

Utemöbler från Artwood 

Njut av sommar och sol i nya utemöbler av hög kvalité, i slitstarka material såsom konstrotting och teak. Hos oss hittar du soffor, bänkar, fåtöljer och hela matgrupper från välkända kvalitetstillverkare som Artwood

Utemöbler av hög kvalité och skön design från Artwood

Artwood

I sortimentet hos oss på My White Countryhouse hittar du ett mycket brett urval av utemöbler från Artwood.

Vi har hela Artwoods utemöbelprogram i vår butik och vi uppdaterar kontinuerligt med de nyheter som kommer varje år. 

När det kommer till utemöbler från Artwood hittar du stolar, fåtöljer och soffor med den finaste konstrottingen och med rejäla och robusta stommar av aluminium som inte rostar eller blir "vickiga" och skeva med åren, givetvis under förutsättning att du behandlar dom med kärlek.

Du hittar också fina trä och betongmöbler i riktig Artwood-anda med fin finish och riktigt fin kvalité.

 

Inred ditt största rum och uterum

Att inreda din trädgård med våra möbler från Artwood och Easyy Living är både roligt och inte alls svårt då de flesta möbler passar bra med varandra.

Förgyll din sommar med riktiga kvalitétsmöbler som inte bara ska vara sköna att titta på och rent estetiskt tilltalande utan också bekväma att sitta i och behagliga att äta vid.

Vi rekommenderar att titta igenom vårt sortiment av utemöbler noggrant så kommer du att hitta just det som passar din trädgård eller altan eller uterum, det är inte alls svårt, bara roligt!

Inred med olika rum

Du kan med fördel inreda utomhus med samma tänk som när du inreder inomhus, tänk att du inreder olika rum. Matrummet inreder du med ett rejält utebord kobinerat med bekväma rotting stolar som är anpassade just för matbord och till detta passar ett matchande konsollbord utmärkt som ett serveringsbord eller avlastningsbord.

Givetvis ska alla hem (nu tänker vi utomhus) ha en lounge där du kan koppla av efter maten med en passande dryck. Välj ur vårt breda sortiment av loungegrupper och kombinera med sidobord och soffbord )om det inte redan ingår).

Till dom varma och soliga dagarna behöver du förstås några rejäla solsängar som du kan ligga och slumra i med ett matchande sidobord och om du tycker att du behöver, ett skyddande parasoll.

Möbler för restauranger och caféer

Utemöblerna från Artwood passar även dig som företagskund att använda professionelt i den verksamhet då de har en hög kvalité och slitstyrka. 

Du kan redan idag hitta mycket Artwoodmöbler i offentliga miljöer då de finns i många olika utföranden som passar in i många olika miljöer och även täcker behov där du behöver rejäla stora möbler för sådana sammanhang.

Underhåll av utemöbler

När du köper in dessa fina utemöbler är det givetvis viktigt att du tänker på att underhålla dom kontinuerligt och skydda dom på bästa sätt enligt de rekommenderade metoderna och med rekommenderade medel. Textilier för utomhusbruk rekommenderar vi att dui skyddar med impregneringen vi har i vårt sortiment från Leathermaster och sedan kontiuerligt behandlar dom enligt rekommendation på produkten.

Konstrottingen gör du rent med ljummet vatten och milda renöringsmedel och trämöblerna ska du också ta om hand direkt innan första användningen med rekommenderade vaxer ur vårt sortiment.

När det gäller betongmöblerna är det viktigt att du skyddar dom med rätt typ av skydd, du ska inte använda skydd som är till för natursten utan här gäller skydd för färdigbehnadlade betongytor.

Under vinterförvaring är det viktigt att du inte täcker över betongytan utan att du låter den andas fritt för att få bästa möjliga förutsättningar för en lång livslängd.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: