Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Skyltar & Magneter

Här hittar du skyltar av olika slag med budskap eller information om någonting annat.

Skyltar och magneter

I vårt sortiment av skyltar och magneter hittar du plåt och magnetskykter med fyndiga och även kloka budskap, budskap som får dig att tänka efter litegrann.

Vi har även skyltar som kan avslöja vad som finns i en burk eller bakom en dörr eller bara ett meddelande om något till någon.

Magneter

En av våra populäraste skyltvarianter som du kan använda varsom helst det finns en metall du kan sätta fast den på, många tänker kylskåpsdörren men vi uppmanar till att använda fantasin och sprida dessa fina magneter även till andra platser i hemmet.

Väggskyltar

Prisvärd enkel inredning som kompletterar vår övriga inredning på ett bra sätt, en vägg med utvalda skyltar är jättesnyggt och ger intryck av att den som bor här har verkligen ansträngt sig när han/hon nrett rummet.

Skyltar

Vi har skyltar för skafferi, gäster och en del andra ändamål som är en trevlig detalj som skapar en känsla av ordning och reda. 

Skyltar för dekoration

I vårt sortiment hittar du också skyltar och tags som är mer en ren inredningsdetalj som inte har någon funktion, det kan vara små emaljskyltar på franska som du dekorerar med i till exempel ditt växthus.

Tags

Tags används ofta för att dekorera presenter som till exempel till mors och farsdag och frökenpresenten.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: