Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

Trädgård

Välkommen till avdelningen för att inreda hemmets största rum, trädgården!

Inredning till trädgården

Denna avdelning i vårt sortiment är något vi verkligen gillar, att inreda en trädgård.

Vi har tagit in krukor, dekorationer, amplar och en del annat.

Att inreda din trädgård kräver eftertanke och planering och har ju också en viss påverkan av väder ochc vind och inte minst vilken årstid vi befinner oss i.

Frostsäkra krukor

Det finns ett stort antal "Frostsäkra" krukor på marknaden och man kan väl säga att det frostsäkra med dom är väl att man kan vara säkra på att dom drabbas av frost. 

På riktigt finns det inha krukor eller liknande produkter som är säkra mot frost, som bekant kan vatten spränga berg och då går ingen kruka säker heller. Dock kan dom vara mer eller mindre anpassade för att tåla så mycket som möjligt men säker är ingen.

Amplar

Vi har ett rikt sortiment av amplar vilket är en mycket snygg och trevliog inredningsdetalj i trädgården, du kan hänga dom egentligen var som helst, med hänsyn till vindförhållanden förstås.

Belysning för utomhusbruk

En otroligt charmig del av inredningen i en trädgård är att du satsar rejält på utomhusbelysningen. Med det avser jag inte fasta lampor bra för att kunna se vart man går utan mer dekorativa hangande lampor i behandlad textil och givetvis ljusslingor, stora som små. Vi har en särskild avdelning i vår butik för utomhusbelysning.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: