Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Klassiska nallar från Bukowski design

Här finns klassiska nallar av olika slag, som är kramgoa och dragsäkra, tillverkade av bara nya material.

Gosedjur

Vi på My White Countryhouse kan erbjuda gosedjur från Bukowski Design och Maileg, riktigt härliga, mysiga och kramgoa och precis som dom ska vara.

Bukowski Design

Gosedjuren från Bukowski Design är förmodligenen av marknadens bästa gosedjur med tanke på deras design i kombination med säkerheten. Alla gosedjuren är tillverkade i helt ny och oanvänd polyester eller annat material som dom kan vara tillverkade av.

Det som är viktigt med detta är att tyget/materialet inte är återanvänt och riskerar att kunna innehålla ämnen som inte är nyttiga för barnen. Barnen som använder dessa produkter är ju ofta små och det är ju inte helt ovanligt att dom ska smaktesta allt som kommer i deras väg och det gäller ju förstås i synnerhet favoritnallen som ska sugas på ordentligt.

Detta gör förstås att det är viktigt att dom inte får i sig något oönskat.

En annan parameter som gääller säkerheten är ju den påsen man kan känna om man till exempel klämmer på magen på en nalle, det känns som en rispåse. Dom är alltid i dubbla hållbara förpackningar så att risken att dom går sönder är minimal.

En tredje orsak till att säkerheten är viktig är kanske det man brukar tänka på först, säkra ögon.

Alla babyprodukter har broderade ögen medans de andra är dragfasta och låsta vilket innebär att dom sitter fast som en popnit i pälsen.

Du ska känna dig trygg när du köper ett gosedjur på My White Countryhouse helt enkelt.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: