Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

Majalyktor & värmeljuslyktor i glas och metall

Här finns värmeljuslyktor i olika färg & form.
Vi har "Majalyktor" där kollektionerna kommer två gånger per år med nya designs på lyktorna och där 10 % går till Barncancerfonden.
Vi har också fina lyktor som heter Dante från Lene Bjerre, där det kommer nya färger efter säsong. Du hittar också små lyktor i zink och annan metall, utöver ett brett utbud av glaslyktor för värmeljus.

Värmeljuslyktor

Vi har ett mycket fint sortiment av värmeljuslyktor, en produkt som väldigt populär och en stämningshöjare i din inredning oavsett vilken stil du väljer i dett hem

Vi har valt att ha en stor variation när det gäller färger, former, material och stilar.

Som vi nämner oven har vi mycket värmeljuslyktor från Majas Cottage och det är ju inte bara en fin inredningsdetalj utan du gör också en god gärning genom att 10% av försäljningspriset går till Barncancerfonden. Du kper egentligen två saker i en skulle man kunna säga.

Majalyktan har också många syften om du ser det som en present, den finns i olika varianter till olika högtider och bemärkelsedagar som mors och farsdag, halloween och till era duktiga lärare som avslutningspresent.

Vårt sortiment av värmeljuslyktor förnyas ständigt men vissa modeller består som dantelyktan från Lene Bjerre som blivit en riktig klassiker, den har funnits i många år, är fantastiskt vacker och kommer ständigt i nya färger.

Arrangemang

Värmeljuslyktan är en given detalj i dina arrangemang som du sätter ihop på dina ljusfat, en smakfull kombination av färger med lite dekorationer skapar ett jättefint arrangemang och en värmeljuslykta är den sak som är ett måste för att "knyta ihop säcken" som man brukar säga.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: