Fraktfritt från 950 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Majas Cottage - Lyktor och muggar

Majas Cottage

Majas Cottage är startat av Petra och Pierre, ett par i skåne med en gedigen bakgrund inom heminredning. Det Majas mest är känt för är sina lyktor, Majalyktan, och dess samrbete med forskningen mot cancer.

Detta grundar sig i personliga erfarenheter av denna sjukdom med vänner som drabbats, men också i ett förebyggande skäl att göra vad man kan för att skydda sig och sin familj mot denna hemska sjukdom.

Idag är sortiemtet inte endast lyktor utan det breddas mer och mer där även andra produkter bidrar till forskningen mot cancer.

Majas Cottage

Majalyktan finns i många olika färger, storlekar och former och det kommer hela tiden nya designade lyktor som lyser upp vår tillvaro rent fysiskt men även hjälper till att lysa upp hopp i kampen mot cancer.

Porslin

Det finns ett fint sortiment av porslin och du hittar både lattemuggar, temuggar och annat porslin i fin kvalité och framför allt i en tilltalande design. Majas är duktiga på att bygga serier och du kan komponera ihop fina presentpaket som harmoniserar med varandra.

Ätbart

Det kommer mer och mer ätbart i samma fina program med barncancerfondstödet, det fina med detta är ju att du inte bara köper en produkt, du köper även något fint med tanke på de 10% som går till forskningen.

Övrig inredning

Majas Cottage tar fram mer och mer inredning och andra presentartiklar som doftljus, julstjärnor och massor av andra fina inredningsdetaljer.

Högtider

En av Majas specialiteter är att ta fram speciella produkter till årets alla högtider som jul, nyår, frökenpresenter, halloween och allt du kan tänka dig.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: