Fraktfritt från 950 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Fönsterlampor - Lampor att hänga i fönster

Här hittar du fönsterlampor för olika inredningsstilar att hänga upp i dina fönster. Snabba leveranser av lagervaror och fri frakt från 950 kr.

Fönsterlampor

Fönsterlampor är av tradition en stor artikel hos My White Countryhouse. Du hittar lampor i många olika stilar, material och färger hos oss.

Lantlig och romantisk stil

I den lantliga stilen, eller fransk -skandinaviska stilen, hittar du fönsterlampor med lite nostalgisk känsla. Känslan kommer både utifrån materialval och färg och form. Material som emalj och fattigmanssilver är typiskt för denna typ av produkt och det är givetvis en hög igennkänningsfaktor från svunna tider.

Rustik och klassisk stil

Här kan du hitta lite tuffare och rakare linjer i lamporna, råare metaller och även industriella inslag passar dig som vill ha den stilen i din inredning.

Inredning

Fönsterlampan är en viktig del av inredningen då den tillsammans med gardinen ramar in rummet och är också det man ser av ditt hem utifrån genom fönstret. 

Tillbehören

När du väljer ut din fönsterlampa är det viktigt att du gör det tillsammans med rätt ljuskälla, det spelar ingen roll hur fin din armatur är om du valt tokigt gällande ljuskällan. Vi saluför ju PR Homes fantastiska led-lampor, som också är dimmbara, som är i olika utföranden och påverkar lampan och sin omgivning på olika sätt.

Väljer du en lampa i råsilver med en ljuskälla med champagneton kommer järnet att se ut som mässing när den är tänd, på samma sätt påverkar ljuskällan färgerna på textilierna i sin omgivning.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: