Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

Muggar

Muggar

Här hittar du fina muggar i sköna färger och mönster

Muggar från GreenGate och Chic Antique

Hos oss på My White Countryhouse hittar du ett fint och noga utvalt sortiment av muggar från fina varumärken.

Romantisk inredning

Greengates fina temuggar och vanliga muggar är något som man blir glad av, fina färger och mänster i en romantisk färgställning och dessutom i en mycket fin och jämn kvalité. Temuggen och muggen blir en fin detalj i din romantiska inredning med sina fina blommiga mönster och sina sköna färger.

Lantlig Inredning

Muggarna från Chic Antique är en självklar del i köket för dig som tycker om den lantliga inredningsstilen, det enkla vita med en romantisk touch är typiskt för denna inredningsstil, jättefint och prisvärt helt enkelt.

Användningsområden

Temuggarna kan ju användas till så mycket mer än att bara dricka te i förstås. Temuggen fungerar som vilken skål som helst egentligen som du kan äta frukost eller soppa i och även en perfekt skål för glass.

Material

Temuggarna är gjorda i GreenGates fina porslin som håller jämn och fin kvalité, vid produktion kasseras hela 40% på grund av att formen eller något annat inte är hekt perfekt, mycket höga krav med andra ord.

Porslinet tål att dikas i maskin även om muggar med guld eller silver i sin dekor helst ska diskas för hand så dekoren är fin så länge som möjligt.

Temuggarna går även att värma i microvågsugnen men även i detta fall gäller undantag för de fina muggarna med guld och silver.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: