Fraktfritt från 950 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Vax & Lack

Vax och lack för Vintage Paint

Här hittar du hela sortimentet av vaxer och lacker i Vintage Paint programmet.

Vax och lack för Vintage Paint

Här på My White Countryhouse hittar du ett komplett sortiment av allt utanför själva färgen till Vintage Paint.

Vax

Vaxet är ett mycket omtyckt vax som är mycket lätt att arbeta ut, du kan använda pensel, svamp eller ett stycke tyg för att jobba ut vaxet. Om du vill att vaxet ska vara lite mjukare så kan du ställa burken i solen eller på ett element. Vaxet ger en skyddande och avtorkningsbar yta vilket är bra då det håller längre och blir lättare att hålla rent. Du kan med fördel lägga flera lager vax för längre livslängd men då är det viktigt att du låter vaxet härda minst fem dagar innan du lägger på andra lagret.

Lack

Vi har ett matt lack och ett högblankt. Det matta lacket har en glans på 0,2 vilket är långt under de standard tal som används på lacker. Lacket är lämpligt där det är högt slitage och där du behöver ett extra hårt skydd. Köksbänkar och golv är ytor där du ska använda lack i Vintage Paintprogrammet.

Den allra hårdaste ytan får du genom att först lägga två lager högblankt vax och avsluta med det matta lacket på toppen.

Primer/sealer

Primer/sealer kan du använda både som en spärrgrund där det behövs och som ett skyddande lager på toppen på den färg du målat.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: