Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Snygga möbler för ett personligt hem

Möbler från Artwood och flera andra kända varumärken

Hos oss hittar du möbler för ett personligt inrett hem, handla rustika och klassiskt eleganta möbler på nätet, från kända varumärken såsom Artwood & Nordal. Franskt lantliga möbler från Chic Antique & Jeanne d'Arc Living.

Populära produkter i underkategorierna

Köp lantliga möbler online

Hos oss på My White Countryhouse hittar du lantliga möbler med inslag av fransk design och en lantliga stil. Här är det fraktfritt vid köp över 850 kr och möbler levereras hela vägen hem till din dörr.

Möbler från Artwood 

Vi har ett mycket stort sortiment av möbler från Artwood i vår butik vilket vi är mycket stolta över. Artwoods möbler står för kvalité och kommer i härliga träslag som Elmwood, ek och många andra rustika material i fantastisk design.

Inredning till hemmets alla rum

Vi på My White Countryhouse har inredning och möbler från flera kända varumärken som Artwood, Martinsen, Chic Antique, Jeanne d*Arc Living och Interiörhuset för att nämna några. Varumärkena representerar olika stilar och prisklasser men som en gemensam nämnare är alla av väldigt fin kvalité.

Artwood

Våra möbler från Artwood är ett sortiment för dig som tycker och rustik inredning i stabila och rejäla material och i riktigt läcker design. Dämpade färger med material som känns lyxiga och möbler som verkligen andas toppkvalité.

Martinsen

Martinsen är ett kvalitétsmärke från Norge som har färg, form och design som några av sina styrkor. Martinsen är en av nordens ledande leverantörer av möbler och inredning och vi är glada att få presentera deras fina möbler för dig i vår butik.

Chic Antique

Chic Antique står för den franska och romantiska lantstilen och med inslag av Shabby Chic. En av Chic Antiques många styrkor är färg och design och val av material. Fina möbler i linnetyg och en stark förmåga att fånga upp nostalgiska känslor i sina möbler.

Jeanne d'Arc living

Jeanne d'Arv living är liksom Chic Antique inspirerat av Frankrike men i kombination med den svenska och skandinaviska lantliga inredningen. Något som är speciellt för detta varumärke är deras fina möbler i plåt som dom är helt outstanding på.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: