Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

Storefactory

Storefactory inredning

Storefactory är ett varumärke som representerar den klassiska skandinaviska inredningen med rena drag och färger och material. En del av produkterna är tillverkade i Sverige och med svenska formgivare och designers.

Storefactory

Produkterna hos Storefactory är ofta i rena och fina material med behagliga form och färgval. Designers hos företaget har ofta valt naturliga material i härliga kombinationer som sten mot glas, betong mot metall och där hårda och mjuka material gifter sig med varandra på ett behagligt sätt.

Det finns både traditionella inrredningsdetaljer som ljuslyktor och ljusstakar men du kan också hitta lite mer överraskande inredning som sticker ut och blir lite mer unik.

Naturens färger och former är en röd tråd i sortimentet och du kan hitta inredning som hämtat inspiration från gamla klassiska detaljer omstöpta i modern tappning.

Härliga textilier i behagliga färger i sköna mjuka och murriga material är ju helt oemotståndligt, Storefactory har verkligen hittat ett sortiment och en design som träffar väldigt många människor, den går inte att låta bli att tycka om.

Inredning i glas, sten, metall, trä och läder är ju det som vi alla oftast vill ha och detta i färger som både matchar varandra och din befintliga inredning gör detta koncept till en vinnare.

Inredningen passar lika bra på landet som i storstaden och är hos oss på My White Countryhouse det varumärke som tydligast representerar det vi brukar kall för den skandinaviska inredningsstilen.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: