Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Pappersservetter & Servetthållare

Pappersservetter och servetthållare

Här finner du fina pappersservetter och riktigt klassiga servetthållare i olika varianter.

Fina pappersservetter och snygga hållare.

I denna vdelning för pappersservetter och servetthållare hittar du mycket fina och dekorativa produkter som passar in i din inredning i lite olika stilar.  Vi kan erbjuda dig pappersservetter, fina servettringar i olika material och stilar och servetthållare.

Lantlig inredningsstil

I din lantliga inredning finns det alltid plats för servetter till dukningen både för den enkla måltiden upp till en lite finare middag. Servetten och servetthållaren är en viktig stil och färgsättare på alla dukningar och till dig som dukar i denna inrednigsstil gäller detta i högsta grad.

Rustik inredning

Till den rustika inredningen passar Artwoods servetthållare perfekt, rustika material som java oak, ett lite mörkare och rejälare träslag som finns i olika nyanser. Otroligt fina med sina läder och metalldetaljer. Servetthållarna i rotting passar också in i denna inredningsstil, både de lite robustar från Artwood och de lättare från andra varumärken ger en fin känska tiull dukningen med sina naturfärger och fina design.

Välgörenhet

I vårt sortiment har vi också pappersservetter från Majas Cottage som vi vill rekommendera eftersom 10% av försäljningspriset går till förmån för Barncancerfonden, du köper alltså inte bara en servett utan du hjälper också sjuka barn vilket känns bra i hjärtat.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: