Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Konsollbord

Konsollbord från Artwood tillsammans med andra fina varumärken.

I My White Countryhouse sortiment för konsollbord kan du hitta fina möbler i olika material och inredningsstilar. Välkommen!

Underbara konsollbord - ett måste i ditt hem!

Hur ska du använda ditt konsollbord? Man skulle kunna vända på frågan och undra vart du inte kan använda den istället. Konsollbordet, eller avlastningsbordet som det också kallas kan användas som avlastningsbord i en hall, en fin bänk för olika media, eller bara ett ställe för fin dekoration med blommor och fotografier.

Avlastningsbordet (eller konsollbordet)blir pricken över i:et i den inredning och du kan hos oss välja ut just den som matchar med din smak och stil.

Artwoods konsoll och avlastningsbord

Vi har hela sortimentet av Artwood alla konsollbord och det är allt från den lite lättare varianten i metall och trä till en 100 kilos betongmöbel som står stadigare än någonsin. Artwood står för klass och kvalité och konsollborden lever verkligen upp till dessa titlar.

Konsollbord/avlastningsbord i olika stilar.

Vi har även i vårt sortiment av konsollbord olika inredningsstilar representerade såsom den klassiska eleganta till det mer skavda Shabby Chic. 

Martinsen och Chic Antique

Fina varumärken som Martinsen och Chic Antique står för helt olika stilar men de har gemensamt den sköna kvalitétskänslan och att dom båda har mycket vackra möbler men på helt olika sätt i olika inrednigsstilar.

Det skavda romantiska passar perfekt i den lantliga och romantiska inredningen medans Martinsens mera klassiska möbler passar in i de flesta hem då det kan ge en lyxig känsla samtidigt som det är vackra och fina möbler som alla kan ta till sig.

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: