Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

Ib Laursen

TENDENCE OF LIFE

...är ännu ett danskt inredningsföretag grundat 1971 i Ribe på den Jylländska västkusten.

Ib laursen är en helhetsleverantör med en otrolig bredd av produkter från minsta detalj till större möbler som spänner över flera inredningsstilar men ska vi sammanfatta det så står Ib Laursen för en rustik inredning.

Deras egna varumärke, Mynte har figurerat i svensk tv i flera omgångar, Mynte är först och främst en serie med stengods i form av skålar, vispskålar, muggar, kannor och mycket andra delar i underbart härliga färger som går att kombinera i oändlighet. 

Ib Laursen

Belysning

Ib Laursen har ett fins sortiment av belysningsprodukter i lantlig stil men också industriella lampor. Fin ytfinish och smakfull design kännetecknar dessa produkter.

Ljusstakar och ljuslyktor

Detta produktområde har en väldigt stor bredd och du kan hitta alla typer av ljusstakar och lyktor som är i den inredningsstil varumärket representerar. Många lyktor i matt svart men även i andra färger och former. Till dessa har IB Laursen bedeljusen i många olika färger. Ett bedeljus är som ett vanligt rustikljus fast cirka 1 decimeter kort.

Textilier

Textilierna kännetecknas av bra kvalié och god färgbeständighet. Färgställningarna på textilierna är utvalda med väldigt god känsla och finess och passar bra in i den lantliga inredningen. Plädarna och kuddarna är populära både tack vare smakfullt utvalda mönster men också för att de är mycket prisvärda.

Möbler

Möblerna från Ib Laursen är rejält byggda och andas fin kvalité. Industriell och lantlig stil är en röd tråd i denna del av sortimentet och något som är iögonfallande är de fina materialvalen med unika trämöbler och det borstade stålet.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: