Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Star Trading

Star Trading

Star Trading är ett familjeföretag som funnits i 30 år som har ett sortiment med inrikting på belysningsprodukter.

Star Trading - belysning med finess

I sortimentet från Star Trading hittar du belysningsprodukter som tilltalar många och passar in i inredningen i de flesta hem. 

Du hittar en mix av unik belysning tillsammans med klassiska färger och former som passar olika inredningsstilar som till exempel lantlig inredning och även den mer rustika inredningen.

Elljusstakar i många olika kreativa färger och former är ett kännetecken för Star Tradings sortiment, och allt detta till ett överkomligt pris som passar de flesta hushåll.

Vill gu ha något som sticker ut eller något som känns mer traditionellt så kan du hitta allt detta i Star Tradings sortiment. 

Adventsljusstake

Adventssljusstaken som är elektrisk ställs traditionellt fram till första advent ofta tillsammans med en fin och matchande elektisk hängande julstjärna. Den elektriska adventsljusstaken är en svensk uppfinning från 30-talet som kom fram som en ersättning för dåligt fungerande elektriska julgransbelysningar som berodde på dålig el i uttagen. Det blev en succé men blev riktigt stort först efter andra värdskrigets slut.

Design

Star Trading ligger långt framme när det gäller design och formgivning och samarbetar med olika designers, en av dom är Charlotte Falck som har jobbat med många stora varumärken i Europa.

Att ligga långt framme inom design och innovation är något som är en styrka och vi på My White Countryhouse är glada att få presentera Star Tradings produkter i våran webbshop. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: