Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Glas

Glas

I denna avdelning hittar du ett fint urval av glasprodukter i fin kvalité!

Fina glasprodukter från fina varumärken

Här på My White Countryhouse har vi ett fint sortiment av glasvaror som vi är stolta över.

Glas från Greengate

Våra glasprodukter från Greengate har varit en succé från första dagen, fin balanserad design i bra kvalité som finns kvar länge i sortimentet så att du både hinner samla färdigt din kollektion och även har möjlighet att komplettera om olyckan skulle vara framme och du behöver ersätta något du tappat i golvet.

Lantlig inredning

Fina glas och fina glasburkar, kanske med patentlock, är något som vi assiocierar med den lantliga heminredningen, som alltid när vi tänker på det lantliga är nostalgin en viktig faktor och förr i tiden dukade man alltid upp med fina glas till middagarna och förvarade sin egengjorda sylt i fina glasburkar.

Tillverkning

Många av våra glasprodukter är tillverkade för hand vilket är ett riktigt gammalt klassikt hantverk, precisionen är hög men det kan förekomma små bubblor och ojämnheter tack vare detta hantverk. 

Maskindisk

Våra glasprodukter går som regel att diska i maskin men vi rekommenderar att du handdiskar de produkter med guld och silverdekor för att det ska hålla sig fint under en längre tid, läs informationen under varje produkt för att vara helt säker på hur du på bästa sätt diskar dina glasprodukter.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: