Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Köp vägglampor här - mywhitecountryhouse.se

Skapa en mysig hemmiljö med snygga vägglampor som matchar den övriga inredningen och lyfter helheten i ett rum.

Vägglampor

Vi på My White Countryhouse har ett litet noga urvalt sortiment av vägglampor som vi tycker är unikt och sticker ut i mängden.

Viktigt när du väljer vägglampor är att du tar rätt material och rätt längd på den eventuella armen eller ställningen eller hur nu just den lampa du valt är konstruerad. Vägglampor kan ju både ha en praktisk funktion, som vid en säng eller en soffa, men också som ren punktbelysning.

De vägglampor som du behöver sätta en lampskärm på är det viktigt att du väljer rätt typ av infästninngmberoende på hur lampan är riktad, fråga oss gärna innan om du behöver så hjälper vi dig!

De flesta lampor i vårt sortiment finns i flera olika modeller som bords, golv och taklampor vilket gör att du kan skapa en fin helehet och en röd tråd i din inredning genom att välja likanande eller matchande material i lamporna på olika ställen i rummet.

Även för denna typ av lampa är det viktigt att du väljer rätt ljuskälla, ska du ha den som läslampa till exempel ska du kanske inte välje en alltför tonad ledlampa.

Du kan givetvis även använda våra tillbehör som dimmer plugg-in så kan du använda våra vägglampor som stämningslampor också.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: