Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

Matbord

Matbord från Artwood, Chic Antique, Martinsen och andra fina varumärken.

I vår avdelning för matbord finns ett rikt utbud av olika matbord i olika prisklasser, form och stil.

Matbord eller köksbord i toppklass

Här finner du många olika matbord till många olika ändamål. Det finns runda, fyrkantiga, ovala och rektangulära och i många olika storlekar varumärken och meterial.

Matbord från Artwood, elegans i sin renaste form!

Matborden, eller köksborden, från Artwood är en riktig pärla i vårt sortiment på My White Countryhouse. Matbord i härliga material som ek och Alm i mycket robusta och stabila konstruktioner man också en otroligt fin design.

Matborden är rejäla och tunga och ger dig mycket utrymme för din dukningar, ett bord som man kan säga "tar rummet" och tillsammans med de läckra matstolarna i vårt sortiment blir detta en oslagbar kombination.

Köksbord/Matbord för hemmets alla rum

Vi har fina och flexibla matbord i varumärken som Artwood, Chic Antique, Martinsen och Jeanne d'Arc Living som du kan passa in i olika typer och storlekar av rum som passar in just i ditt hem. 

Vi har bord för det lilla hushållet där det inte kommer så många gäster på en gång till den stora gården med stora släktmiddagar, Matbord för livets alla tillfällen helt enkelt.

Shabby Chic och Lantlig stil

Vi har matbord i den tidlösa stilen Shabby Chic och lantlig inredning i vårt sortiment på My White Countryhouse. Matbord med en härlig Patina och den karakteristiska matta färgen som är så typisk för den lantliga inredningen. 

Rustik och elegans från Artwood

Matborden från Artwood är i en rustik stil med en touch av New England, matborden passar bra i en inredning kombinerat med inredningsdetaljer i samma stil som du också kan hitta i vårt sortiment med Artwoodprodukter.

Grånad ek, matbord i betong eller varför inte ett elegant designat bord med iläggsskiva till de riktigt platskrävande tillfällens, bordet kan då bli upp till 365 meter lång.

Våra runda bord i Paris och Salvageserien är helt fantastiska möbler med sina karakteristiska ben som är generöst tilltagna i kombination med en tjock och tung bordsskiva med en härligt väderbiten yta - otroligt vackra möbler!

Underhåll av matborden

Borden kommer med ett transportvax men vi rekommenderar att du tillför lämpligt vax som är anpassat till varje bordsyta som skyddar bordet från onödiga fläckar.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: