Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

Ab Strömshaga

Strömshagas historia

Familjen bakom Strömshaga startade verksamheten i en butik redan 1973 i en gammal rivningskåk i Alingsås som sedermera revs. Butiken flyttade till grannfastigehetn där den är i dag lever vidare. 

Med inspiration från framgångarna i detaljistledet startades grossistverksamheten upp i namnet Strömshaga AB och kom ut på marknaden 2010.

Strömshaga AB har ett fint sortiment av lantlig, industriell och retroinspirerad inredning.

Inredning med smak i trädgården

För inredningen i hemmets största rum trädgården har strömshaga mycket fina korgar krukor och amplar. Fina och smakfulla färgval som man inte kan låta bli att tycka om är en känsla som Strömshaga ger. Klassiska material och en hög igenkänningsfaktor är något som är typiskt Strömshaga.

Fotogenlampa!

Strömshaga har ett mycket fint sortiment av fotogenlampor av både lite modernare snitt men även av den gamla klassika inredningsstilen med en touch från svunna tider. Kompletterat med lampoljan i en fin flaska så blir det den perfekta presenten till din vän eller till dig själv.

De oemotståndliga burkarna för förvaring.

Serierna med burkar för fin förvaring är något som man tänker på först när det gäller Strömshaga, mycket fina burkar i fina färger i olika serier som hänger kvar länge i sortimentet då de verkar ha en evighetslång popularitetslivslängd. Än en gång en perfekt present då man kan bygga på serien både till kök, badrum och andra förvaringsändamål. Riktigt fina inredningsdetaljer.

Lampor och belysning

Strömshaga har ett litet fint sortiment med lampor, både för tak, golv och bord. Fint urval med färger insprerad av inredning från förr i tiden. Även former hämtar inspiration från det som funnits i tidigare generationers hem. Material till lampskärmar som emalj och textilsladdar är typiskt för Strömshagas val av inredningssortiment. 

Strömshagas textilier

Textilierna från Strömshaga är av mycket fin kvalité, inga dyra exklusiva material utan mer vanliga material som är rejält sammansatta och med en fin känsla. Du hittar unika mönster och färgställningar som Strömshaga valt ut som matchar det övriga sortimentet.

Badrum och tvättstuga

Inredning till badrum och tvättstuga är en styrka hos Strömshaga och här hittar du inredningsdetaljer som är svåra att inte köpa hem. Fina material av olika karaktär som sätter en fin helhet tillsammans ger dig ett riktigt fint sortiment att inreda två rum som du spenderar mycket tid i.

Möbler hos Strömshaga

Strömshaga har ett mindra noga utvalt sortiment av möbler som är av fin kvalité. Inredning som är unik och som du inte hittar hos din granne med största sannolikhet. Fina färger och bra meterialval med god igenkänningsfaktor från äldre släktingar gäller även denna del av Strömshagas sortiment.

 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: