Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-5 vardagar 

OBS! Paketens liggtid hos DHL-ombud har ändrats till 7 dagar!

Tårt & Uppläggningsfat

Tårtfat och uppläggningsfat

Ett fint tårt eller uppläggningsfat kan vara basen till fina konstverk som vi dukar våra bord med, ett måste för dig som älskar stiliga och snygga dukningar.

Tårtfat och uppläggningsfat

Här hittar du fina och snyggt designade tårt och uppläggningsfat från ett flertal varumärken i en härlig blandning av material, form och färg.

GreenGate

Vi har fina tårtfat från GreenGate i härligt krispiga färger som bara inte går att inte tycka om, de är precis som övrigt porlin från GreenGate tillverkade med mycket höga krav på kvalité.

Fat från Chic Antique

Faten från Chic antique kommer i olika material och utföranden och andas lantlig inredning men även med en touch av Shabby Chic, stilfuullt designade fat som passar fint in i vårt sortiment för dig som verkligen vill ha det fint hemma.

Fat för olika ändamål.

Våra tårtfat passar till många ändamål som till exempel fruktfat eller som en bas för ett fint arrangemang med växter och ljus, som alltid är det fantasin som sätter upp begränsningarna för vad du ska använda dom till.

Vi rekommenderar handdisk på våra tårt och uppläggningsfat för längsta möjliga hållbarhet och också för att dom inte ska skadas eller skada andra ömtåliga saker i diskmaskinen.

Lantlig Inredning

Ditt lantliga kök behöver verkligen ett tårt eller uppläggningsfat från vårt fina sortiment av dessa produkter, det blir lite som kronan på verket och inte något som ska gömmas undan i ett skåp.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: