Fraktfritt från 1190 kr, annars 69 kr 

 Snabba leveranser, lagervaror skickas normalt från vårt lager inom 1-3 vardagar

Soffor

Fantastiska soffor från Artwood och Chic Antique med flera.

Här hittar du riktiga praktmöbler från märken som Artwood, Chic Antique och Jeanne d'Arc Living, Välkommen!

Soffor

I vårt stora sortiment av soffor hittar du olika varumärken, modeller, färger, stilar och material. 

En soffa är ofta en central del i din inredning och kan comforten i denna kan ofta vara avgörande på hur mycket tid du spenderar just i detta rum.

En klassik modell är skinnsoffan som har en mycket lång livslängd vid normal användning och ett bra underhåll. Skinnsoffan från till exempel Artwood har en förmåga att bli finare med tiden då du behöver använda den ett tag för att den ska få det där riktigt fina utseendet i skinnet. 

Ett bra sätt att få variation i inredningen med hjälp av din soffa är att du byter kuddar dels så att du kan matcha övrig inredning men också aå att du kan skifta uttryck efter säsong och årstid.

Skinnsoffan rekommenderar vi att den behandlas direkt med läderskydd från Leathermaster så att du säkrar upp livslängd och hållbarhet, upprepa sedan behandlingen efter rekommendationer som finns på förpackningen, en billig investering som gör att din skinnsoffa håller i generationer.

Artwoods soffor

Artwood har ett brett program med soffor som vi visar upp i vår butik på My White Countryhouse, det finns både skinnsoffor och stoppade soffor och soffor i rotting för utomhusbruk och inomhusbruk.

De stoppade sofforna finns imånga olika material men är genomgående av mycket fin kvalité, man sitter skönt i en soffa från Artwood helt enkelt.

På en del modeller kan du ta av plymåerna för tvätt och även möjlighet att byta ut dom mot nya.

Vi rekommenderar att du använder textilskydd och impregnering i synnerhet på alla dynor till rottingmöblerna för att skydda dom och göra dom lättare att torka av, de soffor som används i uterum utsätts och utomhus är ju mer utsatta än de som står inomhus. Givetvis kan du även skydda inomhussofforna, läs noga på instruktionerna först så du vet vad som gäller just för din soffa. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: